Fullbokat! Anmälan för kortege och utställning är nu stängd. För besked om eventuellt avbokade platser mejla till pether@skoglundservice.se

Utställare på Klassikerfestivalen

Vår ambition är att locka tusentals besökare dessa dagar. Valdemarsvik är en charmig och populär ort som sprudlar av liv på sommaren. Inte minst tack vare alla turister och alla de som semestrar i sina närliggande sommarstugor. Festivalen kommer att marknadsföras utefter en strukturerad marknadsplan. Inom en tiomilaradie från Valdemarsvik bor ca: två miljoner människor.

Lördagens fordonsutställning

Vill du ställa ut ett fordon eller flera fordon på Klassikerfestivalen? Kul! För att hålla ihop lördagens koncept, där fordonen placeras epokvis, behöver vi från arrangörshåll ha lite koll. Därför har vi skapat ett enkelt anmälningsformulär. Men först, kriterierna:

Kriterier

Från 1980-tal och äldre
Ditt fordon ska vara i bra skick och relativt original.
Patinerade orörda original är givetvis välkomna.
I kategorin custom (1980-tal och äldre) söker vi främst kraftigt modifierade fordon och kul/udda byggen.
Som utställare under lördagen förbinder du dig att delta 13.00-17.00.

Att ställa ut är givetvis gratis. Som utställare får du dessutom en entrébiljett till restaurangområdet där det dessutom bjuds på underhållning.

Utställningsytorna är begränsade. Anmäls fler fordon än festivalen har plats för görs ett urval. Följ gärna @klassikerfestivalen på facebook och instagram för att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar etc.

Säljande utställare

Har du nya eller begagnade saker som du vill sälja så går det alldeles utmärkt så länge dina artiklar har en koppling till fordonstemat. Klassikerfestivalen erbjuder försäljningsytor i två storlekar enligt nedan. Anmälan krävs.

Arrangören förbehåller sig rätten att göra ett urval om antalet anmälda utställare blir fler än det finns plats för.

Vi bjuder alla utställare på en entrébiljett till restaurangområdets kvällsevenemang och underhållning.

Område för dig som säljer nya artiklar.
Område för dig som säljer begagnade artiklar.

Kategori nya produkter
Yta: 3×3 meter

Fredag och lördag: 1500 :-
Lördag: 1000 :-

(Exklusive moms)

Kategori nya produkter
Yta: 3×6 meter

Fredag och lördag: 3000 :-
Lördag: 2500 :-

(Exklusive moms)

Kategori begagnat
Yta: 3×3 meter

Fredag och lördag: 1000 :-
Lördag: 625 :-

(Inklusive moms)

Kategori begagnat
Yta: 3×6 meter

Fredag och lördag: 1500 :-
Lördag: 900 :-

(Inklusive moms)

Om större yta önskas, ange det i anmälan. Pris meddelas. Föranmälan krävs.

Klassikerfestivalens program

Klassikerfestivalen passar hela familjen.

Besökare på Klassikerfestivalen

Egentligen handlar Klassikerfestivalen om människans ständiga vilja att upptäcka världen. Transportmedlen som stått, står och kommer att stå oss till buds är många. Likväl är det fötterna som gäller för dig som besöker Klassikerfestivalen! Promenera bara fem minuter hitåt och fem minuter ditåt för att ta del av hela härligheten.

Dåtid, nutid och framtid

Att påstå att det är lite rörigt i fordonsvärlden just nu, det är ingen överdrift. Många undrar nog hur framtiden kommer att te sig. Vad kostar bensinen om 15 år? Finns mackarna ens kvar då? Bland fordonsentusiaster låter det ibland som att domedagen är i antågande. Vi vill bredda och nyansera denna debatt. Och det gör vi på flera sätt.

I samarbete med

Sponsorer

Djur & Trädgårdsbutiken, Lifli Sushi, Nilssons Affärsbyrå, Grännäs & Yxningens Camping, Kajens glass & våfflor, Vikens Pizzeria, Idas syster Sofie, Optikern i Vika, Hamnkrogen, Anteda, Vikens Thai Chilli, Flexmac Industri, Flickorna i Gröna huset, ICA Fyren, Myriams Veranda, Bed & Breakfast, Säkra, Grännäs Marincenter, Wångströms golv, Mekonomen Bilverkstad